Drechtsteden strikt Scholten Awater opnieuw

Dit artikel delen:
Handen schudden

De Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot werkplekhardware gegund aan Scholten Awater. Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid om tweemaal een jaar te verlengen. De totale geraamde contractwaarde van de aanbesteding bedraagt circa één miljoen euro. Eerder al won de Nijmeegse hardwaredienstverlener de aanbesteding voor serverhardware bij Drechtsteden.

De opdracht behelst de levering van thin en fat clients, monitoren en randapparatuur inclusief aanverwante it-dienstverlening. Die bestaat onder andere uit DOA-check, CMDB-registratie, labeling, imaging en uitrol op de werkplek (optioneel).

De Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden is een samenwerkingsverband tussen zes Zuid-Hollandse gemeenten (Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht). In totaal telt het verband zo'n tweeduizend werknemers en beschikt het over ongeveer 3500 werkplekken verdeeld over zestig locaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-11T11:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.