Triple P levert communicatiecloud aan Apeldoorn

Dit artikel delen:
Cloudstrategie

De gemeente Apeldoorn heeft Triple P geselecteerd als leverancier van een op maat gemaakte private cloud-communicatieoplossing. De ict-dienstverlener uit Vianen werkt hierbij samen met T-Mobile voor de mobiele communicatie en UPC voor vaste telefonie en datacommunicatie. Triple P levert een redundante omgeving op, waarbij de gemeente Apeldoorn een vast bedrag per medewerker per maand betaalt. Apeldoorn wil hiermee de kosten terugbrengen en de veiligheid en prestaties van de communicatie-omgeving verbeteren.

De gemeente Apeldoorn zocht naar een telefonieoplossing die dezelfde kwaliteit en flexibiliteit biedt als traditionele telefonie, maar deze kenmerken combineert met nieuwe mogelijkheden op het gebied van unified communications, vast-mobiel-integratie en beschikbaarheidstools.

Triple P ontwikkelde een op maat gemaakte oplossing voor zowel vaste als mobiele telefonie, een geïntegreerd klant contact center (KCC), unified communications en mogelijkheden om de bereikbaarheid van medewerkers te beheren (presence management).  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Prima als nieuwsflits zonder toegevoegde waarde, Interessanter zou zijn als er een paar inhoudelijke overwegingen gegeven werden voor de keuze cloud, bedrag per maand, ....

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-10T11:57:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.