Centralpoint wint aanbesteding bij ISNV

Dit artikel delen:
Handen schudden

Centralpoint is op basis van de Europese aanbesteding, uitgeschreven door de Inkoopsamenwerking Noord Veluwe (ISNV), geselecteerd als één van de drie contractpartners voor de levering van servers, pc-desktops, thin clients, laptops, beeldschermen, tablets, en aanverwante artikelen. De ISNV heeft gekozen voor een contractvorm, waarbij de drie contractpartners in minicompetitie op nadere overeenkomsten dienden in te schrijven. In de ISNV participeren de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Putten, Nunspeet, Heerde, Hattem en Oldebroek.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De contractwaarde is niet nader gedefinieerd.

Ronald Ederveen, directeur Centralpoint Business Solutions: 'Met het winnen van deze aanbesteding tonen wij aan dat Centralpoint ook in de markt voor lokale overheid een interessante it-hardwareleverancier is. Vrijwel alle gemeenten in Nederland hebben, sinds de start van Centralpoint, dertien jaar geleden, al meerdere keren zaken met ons gedaan. Doordat wij nu op aanbestedingen inschrijven en deze ook winnen, kan Centralpoint nu ook als officiële leverancier zijn meerwaarde aantonen.'

Centralpoint.nl is sinds 2001 actief als online aanbieder van meer dan een miljoen ict-producten van ruim drieduizend merkfabrikanten en richt zich daarbij primair op het mkb in de Benelux. Vorig jaar startte het bedrijf uit Amstelveen met de divisie Centralpoint Business Solutions om de grotere bedrijven in de markt te kunnen bedienen met een uitgebreide hardwaredienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-11T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.