Arnhem werkt zaakgericht met Green Valley

Dit artikel delen:

De gemeente Arnhem heeft een contract met Green Valley getekend voor de levering, implementatie en het onderhoud van een systeem voor klant- en zaakgericht werken. De oplevering van dit Zaaksysteem van de Delftse softwareleverancier staat gepland voor januari 2015. De gemeente verwacht met de zaaksuite zijn digitale dienstverlening te verbeteren en efficiënter te kunnen werken.

De selectie van de software van Green Valley vond plaats op basis van een Europese aanbesteding. De gemeente Arnhem wil het zaaksysteem inzetten om een digitale dienstverlening op poten te zetten die klant- en vraaggericht is, in plaats van product- en aanbodgericht.

Ook zet de leverancier met de aanschaf in op een efficiëntere bedrijfsvoering door een verdere digitalisering van processen en de uitfasering van een aantal vakapplicaties, waarvan de functionaliteiten ondergebracht zullen worden in de Zaaksuite van Green Valley.

De gemeente verwacht de nieuwe software begin 2015 al in gebruik te kunnen nemen. In de uitgebreide 'proof of concept' die vooraf ging aan de ondertekening van het contract, heeft Green Valley de volledige zaaksuite al geïnstalleerd en werkend opgeleverd, inclusief de koppelingen met een aantal belangrijke backoffice-applicaties.  

Voor Green Valley is het binnenhalen van een 100.000+-gemeente als Arnhem een belangrijke stap. Het bedrijf nam eind 2012 de Zaaksuite over van partner Logica en zegt sindsdien veel te hebben geïnvesteerd in de doorontwikkeling van het product.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-14T11:16:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.