Centralpoint wint aanbesteding bij Fontys

Centralpoint is op basis van de Europese aanbesteding, uitgeschreven door Fontys Hogescholen, geselecteerd als contractpartner voor de levering van kleine it-middelen en smartphones. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer een jaar. De jaarlijkse bestedingen in dit contract bedroegen de afgelopen jaren gemiddeld 750.000 euro per jaar.

Fontys  heeft gekozen voor een contractvorm waarbij één contractpartner Fontys voorziet van smartphones en accessoires, harddisks, video en fotocamera’s, IP-telefonie toestellen en accessoires, discs, printers en overige it-hardware.

Ronald Ederveen, directeur Centralpoint Business Solutions: 'Met het winnen van deze aanbesteding tonen wij aan dat Centralpoint, met een online assortiment van ruim miljoen it-producten, een interessante partner is voor bedrijven en instellingen die het aantal leveranciers willen inperken en beheersbaar maken, zonder daarbij in te leveren op keuzevrijheid. Met ons uitgebreide online assortiment en real time koppeling met klant-bestelsystemen, helpen wij organisaties bij de centrale verwerving van hun it-hardware en kostenbesparing op hun leveranciers- en contractbeheer.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-25T11:48:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.