Universiteit Leiden kiest voor ARP, Misco en SA

De Universiteit Leiden heeft na een Europese aanbesteding drie mantelpartijen geselecteerd voor het leveren van werkplekhardware. Het betreft ARP, Misco Solutions (voorheen SCC) en Scholten Awater. Laatstgenoemde partij levert al Apple-producten en X86-servers aan de Leidse universiteit. Het nieuwe contract heeft een looptijd van twee jaar met een optie op een verlenging van tweemaal één jaar. De totale geraamde contractwaarde kan oplopen tot 4,8 miljoen euro.

De opdracht bestaat uit de levering van desktops, beeldschermen, notebooks en werkstations. De verwachte afname per jaar betreft  vijftienhonderd pc's, twaalfhonderd beeldschermen, 150 laptops en veertig werkstations. Opdrachten worden via minicompetities verstrekt.

Volgens Scholten Awater gaat het ook nog om het leveren van aanvullende it-diensten, zoals het verzorgen van een configuratiedatabase voor de garantieafhandeling en het (optioneel) labelen van de hardware. De Nijmeegse hardwaredienstverlener won begin dit jaar nog een grote serverdeal bij de Universiteit Leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-05T13:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.