MeanderGroep kiest Zetacom voor zorg-ICT

Kiezen

Zorginstelling MeanderGroep heeft de ondersteuning, het beheer en de installatie van alle zorgtoepassingen ondergebracht bij systeemintegrator Zetacom. De overeenkomst is van toepassing op vrijwel alle locaties van de Limburgse zorginstelling en behelst onder andere telefonie, verpleegoproep, Wi-Fi, personenalarmering en locatiebepaling. Tot nu toe lag het beheer bij diverse toeleveranciers. Bij de zorginstelling uit de regio Parkstad ontstond de behoefte om de beheeractiviteiten bij één partij onder te brengen.

Zetacom is na een aanbestedingstraject gekozen. Het bedrijf draagt niet alleen zorg voor de systemen die het zelf levert, maar ook voor de installaties van andere leveranciers. Voor zowel Meander als de leveranciers vormt Zetacom het eerste aanspreekpunt. Het bedrijf uit Zoetermeer mag meepraten over de toekomstige invulling van de zorgcommunicatie bij Meander.

Zetacom levert communicatieoplossingen en is gespecialiseerd in bedrijfstelefonie, zorg-alarmeringssystemen, spraak over wlan, locatiebepalingssystemen, mobiele telefonie en unified communications. Er werken zo'n 140 medewerkers bij het bedrijf met naast Zoetermeer vestigingen in Bleiswijk (logistiek) en ’s- Hertogenbosch (trainingcentrum). Tot de opdrachtgevers behoren onder andere diverse ziekenhuizen en zorginstellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-02T15:42:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.