Vechtstreek en Venen kiezen Heutink ICT

Ict-dienstverlener Heutink Ict is via een Europese aanbesteding benoemd tot ict-leverancier van de Vereniging Vechtstreek en Venen in Breukelen, een bovenschoolse organisatie waartoe veertien basisscholen behoren. De aanbesteding treft één perceel waarin zowel dienstverlening als hardware is opgenomen. Het gaat om een meerjarig contract.

Vechtstreek en Venen wil een grote stap zetten in de integratie van ict in het onderwijs. Voor de aanbesteding is gekeken naar wat de ideale leeromgeving is om het beste leerresultaat voor de kinderen te behalen. Dit vormde volgens Nelleke Deelen-Geuze, directeur van Vechtstreek en Venen, een ruime opdracht dat een uitdaging vormde voor de inschrijvers. ‘Heutink Ict heeft de geboden ruimte het best benut, ook onderwijsinhoudelijk. Het oordeel is uiteindelijk op een zorgvuldige manier geveld door een onafhankelijk team van mensen uit onze organisatie.’

De aanbesteding treft één perceel waarin zowel dienstverlening als hardware is opgenomen. Het dienstverleningscomponent betreft de uitrol van een digitale leer- en werkomgeving. Hiervoor wordt het netwerkconcept deklas.nu 3 op alle veertien basisscholen geïmplementeerd. Dit met de nieuwste generatie van Heutink Ict's online startplatform MOO (Mijn Omgeving Online), aangevuld met Google Apps for Education. Naast de implementatie wordt Heutink Ict ingezet op de levering van hardware, zoals computers en laptops van Acer en Predia’s  digiborden en -tablets. Tot slot levert Heutink Ict support en worden er diensten verleend op het gebied van accountmanagement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-02T10:14:00.000Z Suzanne Martens