BT levert EC vaste spraakdiensten

Dit artikel delen:

De Europese Commissie (EC) heeft BT geselecteerd om de komende zeven jaar vaste spraakdiensten te leveren. Het contract is meer dan vijftien miljoen euro waard. De werkzaamheden vinden plaats in België, Luxemburg en het Franse Straatsburg. Het is het tweede raamcontract binnen de aanbesteding Voice II die de Europese Commissie aan BT gunt.

BT zet voor het contract zijn One Voice-portfolio in. De nieuwe oplossing is gebaseerd op BT One Voice SIP, waarmee klanten hun communicatie-infrastructuur kunnen consolideren en voorbereiden op samenwerkingstools zoals instant messaging (im, presence en video.

‘Dit contract heeft als doel om de vaste spraakcommunicatie binnen de Europese Commissie te verbeteren’, zegt Joris van Oers, ceo van BT Benelux. ‘Spraakdiensten klinken misschien ouderwets, maar zijn voor iedereen cruciaal. Door de technologie te moderniseren, stellen wij de Europese Commissie in staat om zijn communicatie-infrastructuur effectiever te beheren, spraak met andere media te combineren en kosten te besparen.’

In maart van dit jaar ondertekenden BT en de Europese Commissie een ander contract met een geschatte waarde van 55,7 miljoen euro over vijf jaar. Onder dit contract valt de levering van dedicated internettoegang aan alle grote Europese instellingen, agentschappen en organen verspreid over 28 lidstaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-06T11:15:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.