Managed hosting door True

Wie gunt wat

Zetacom verzorgt nieuwe telefonieomgeving ISHW

 

ISHW, het ict-samenwerkingsverband van vijf gemeenten in de Hoeksche Waard en de Regionale Sociale Dienst, heeft gekozen voor een VoIP-telefonieoplossing van Zetacom, gebaseerd op Mitel-technologie. Met de inrichting van de telefonieomgeving wordt een verouderd platform vervangen, waardoor het ISHW verwacht de bereikbaarheid van de gemeenten te verbeteren en de beheerkosten te verlagen. Ook moet het bij de nieuwe omgeving makkelijker worden extra locaties en gebruikers toe te voegen.

In januari 2016 wordt de nieuwe telefonieomgeving opgeleverd. Zetacom verzorgt de implementatie, het onderhoud, de gebruikerstrainingen en de opleidingen.

De telecomdienstverlener uit Zoetermeer implementeert een redundante VoIP-telefonieoplossing gebaseerd op Mitel. Dit wordt gecombineerd met Zetacom Vast, een netlijndienst op basis van SIP-trunks, inclusief vast-mobiel integratie. Daarnaast wordt er een klantcontactcenter ingericht waarvoor eveneens Mitel-technologie wordt ingezet. Ruim 750 medewerkers verdeeld over elf locaties in de Hoeksche Waard gaan deze oplossing gebruiken.

Vanaf 1 januari 2014 is ISHW een nieuwe gemeentelijke organisatie. De gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland, Strijen en RSDHW (Regionale Sociale Dienst Hoeksche Waard), maken gebruik van de ict-voorzieningen en -diensten via het ISHW (Ict-Samenwerkingsverband Hoeksche Waard (ISHW).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5611589). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×