Scholten Awater levert hardware aan Ede

Dit artikel delen:
Handen schudden

Hardwaredienstverlener Scholten Awater uit Nijmegen wint de aanbesteding voor de levering van server-, netwerk- en storagesystemen aan de gemeente Ede. Daarnaast is het verantwoordelijk voor aanverwante it-diensten, zoals advies, support en systeembeheer. Het betreft een raamovereenkomst voor twee jaar, waarna het nog tweemaal verlengd kan worden met een jaar.

Uit het aanbestedingsdocument blijkt dat de gemeente Ede zijn ict-afdeling wil organiseren op basis van een regiemodel, waarin inrichting-, beheer- en monitoring-taken kunnen worden belegd bij externe dienstverleners. Ede schrijft dat de backend-apparatuur volgend jaar grotendeels zal worden afgeschreven. De gemeente zocht één dienstverlener voor de levering van de nieuwe hardware. Scholten Awater heeft de aanbesteding gewonnen en levert (delen van) de storagesystemen, serversystemen en netwerksystemen. Daarnaast moet het aanverwante it-diensten leveren, waaronder advies, systeembeheer, inruil van oude apparatuur, garantieafhandeling en support.

De gemeente Ede is een bestaande klant voor Scholten Awater. Zo gunde de gemeente twee jaar geleden al een aanbesteding voor hardware en diensten aan Scholten Awater. Het ging om de levering van thin clients, laptops, tablets, smartphones en niet gespecificeerde diensten.

De gemeente Ede heeft ruim 110.000 inwoners en beschikt over zo’n achthonderd medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-06T11:36:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.