Weer onderwijsorder voor Scholten Awater

Handen schudden

De Universiteit van Amsterdam (UvA), Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) kiezen gezamenlijk voor een verdere samenwerking met Scholten Awater. De hardwaredienstverlener uit Nijmegen gaat voor maximaal vijf jaar it-hardware leveren voor de werkplekken en biedt aanvullende it-diensten. Naast Scholten Awater zijn ook Buyitdirect en ISL geselecteerd voor levering van hardware.

De Europese aanbesteding betreft een overeenkomst voor een periode van twee jaar, waarna deze nog tweemaal kan verlengd worden. De eerste verlengoptie bedraagt twee jaar en de tweede bedraagt één jaar. De totale geraamde contractwaarde kan oplopen tot bijna zestien miljoen euro (15.800.000). Scholten Awater levert desktops, notebooks, thin clients, tablets, monitoren  en interne componenten en randapparatuur. Daarnaast levert de hardwareleverancier optionele it-diensten, waaronder Asset-registratie en labeling, de harmonisering van de bios en garantieafhandeling.

In totaal zijn er drie leveranciers geselecteerd: Scholten Awater, Buyitdirect en ISL. Scholten Awater is door de scholen geselecteerd als voorkeursleverancier, wat inhoudt dat de hardwareleverancier alle kleine bestellingen zal leveren. Bij grote aanvragen wordt een minicompetitie opgestart.

De UvA heeft circa dertigduizend studenten en ongeveer zesduizend medewerkers. De HvA telt meer dan 45.000 studenten en ruim 3500 medewerkers. De AHK biedt artistiek onderwijs en heeft 830 medewerkers in dienst voor de jaarlijkse drieduizend studenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-07T11:40:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.