MCX wint weer aanbesteding provincie Drenthe

Dit artikel delen:
Handen schudden

Oracle-dienstverlener MCX wint opnieuw een Europese aanbesteding van de provincie Drenthe. MCX is de komende twee jaar verantwoordelijk voor het technisch beheer van de Oracle E-Business Suite omgeving, de Oracle databases en het besturingssysteem. De opdracht heeft een contractwaarde van 346.800 euro. De aanbesteding betreft een overeenkomst voor een periode van twee jaar, waarna deze nog tweemaal verlengd kan worden met een jaar.

De provincie Drenthe koos na een Europees aanbestedingstraject opnieuw voor Oracle-dienstverlener MCX. In totaal waren er vier inschrijvingen. Het koos MCX vanwege de scherpe prijsstelling, de kwaliteit van de dienstverlening en de ervaring van MCX in het technisch beheer van Oracle systemen. De provincie wil met de uitbesteding de reeds ingezette efficiencyslag doorzetten en de continuïteit van de applicaties waarborgen.

Lammert Elema, teamleider Informatie en Automatisering bij provincie Drenthe: ‘We hebben ons partnership met MCX de afgelopen vier jaar als zeer prettig en constructief beschouwd. Het samen zorg hebben en houden van de kwaliteit is een randvoorwaarde voor optimaal technisch beheer van de Oracle diensten. Op grond van de ervaringen in de afgelopen contractperiode vertrouw ik erop dat ook de komende jaren MCX zich samen met de provincie Drenthe inzet voor optimaal technisch beheer.’

MCX

MCX is het afgelopen jaar vaker als winnaar uit de bus gekomen bij (Europese) aanbestedingen. Zo won het een opdracht om het technisch beheer van de Oracle E-Business Suite-omgeving bij de gemeente Den Haag te beheren en kreeg het de opdracht gegund om de Oracle-bedrijfssystemen bij de gemeente Rotterdam te hosten en te beheren. Ook is MCX sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor de housing, hosting en het technisch (applicatie)beheer van Oracle’s studentinformatiesysteem PeopleSoft Campus Solutions bij het Alfa-college.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-29T10:17:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.