Hogeschool Rotterdam gunt Protinus IT

Opnieuw heeft een hogeschool na een aanbesteding ict-hardware gekozen voor Protinus IT. Hogeschool Rotterdam bestelt de komende jaren zijn server-, opslag- en backupapparatuur bij de ict-dienstverlener uit Houten. De apparatuur is inclusief alle benodigde besturingssoftware voor de twee datacenters waarover Hogeschool Rotterdam beschikt. Recent kozen ook de hogescholen Avans en Inholland voor Protinus IT.

Hogeschool Rotterdam is een instelling waaraan zo'n 32.000 studenten en drieduizend medewerkers zijn verbonden. De hogeschool biedt ruim tachtig opleidingen, verspreid over diverse locaties in de stad. De hogeschool schreef een aanbesteding uit voor ict-hardware die uit twee percelen bestond. Protinus IT werd als enige geselecteerd voor het leveren van server-, opslag- en backupapparatuur. Daarnaast was er nog het perceel voor het verzorgen van logistieke diensten met betrekking tot ict-werkplekken en overige mobiele apparaten. Daarvoor werden naast Protinus IT ook de hardwaredienstverleners Scholten Awater en Misco Solutions aangetrokken.

Het betreft raamovereenkomsten voor een periode van twee jaar, waarna deze nog tweemaal met een periode van één jaar kan worden verlengd.

Protinus IT won eind september ook al de aanbesteding voor het leveren van ict-hardware van de Avans Hogeschool uit Noord-Brabant; begin deze maand volgde de aankondiging van een nieuwe win bij Hogeschool Inholland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-09T11:43:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.