Genetics wint contract Leefomgevingssysteem

Dit artikel delen:

Softwareleverancier Genetics uit Almere heeft de gezamenlijke aanbesteding voor een leefomgevingssysteem gewonnen van de Omgevingsdienst Groningen en RUD Drenthe. Het contract heeft een looptijd van zeven jaar en negen maanden. De geschatte waarde ligt op ruim drie miljoen euro. Genetics verkoopt onder de naam Powerbrowser software voor vergunningverlening, toezicht en handhaving bij de overheid.

De Omgevingsdienst Groningen en de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Drenthe zijn belast zijn met de vergunningverlening-, toezicht- en handhavingsuitvoering voor en namens de gemeenten en provincies in Groningen en Drenthe. Zij zochten een nieuw zogeheten leefomgevingssysteem en kozen na een aanbesteding voor Genetics. Die levert, implementeert, host en ondersteunt zijn oplossing Powerbrowser aan en voor beide organisaties.

De definitieve gunning volgde na een aanbestedingstraject op basis van prestatie-inkoop. Daarin toonde Genetics, na een eerste ronde met een inschrijving, interviews en workshops, ook tijdens de concretiseringsfase aan over de juiste inzet en expertise te beschikken om de strategisch partner te worden die door de beide organisaties werd gezocht.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-31T13:41:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.