CBS gunt SoftwareOne softwarelicenties

Dit artikel delen:

Het Zwitserse SoftwareOne wint de aanbesteding ‘software reseller’ van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het CBS en de softwarelicentiespecialist zijn een overeenkomst aangegaan voor een periode van twee jaar met optie tot verleningen met maximaal twee keer in één jaar. De geschatte omzet die jaarlijks zal worden ondergebracht in de overeenkomst is 4,5 miljoen euro.

De door het CBS uitgezette opdracht gaat over de levering van onderhoud op de huidige software licenties en uitbreiding met nieuwe standaard software licenties. CBS koos, naar eigen zeggen, voor een partner die deze leveringen professioneel en kosteneffectief uit kan voeren. Voornamelijk het bereiken van een marktconforme prijsstelling van SoftwareOne voor het CBS en de SoftwareOne ‘Software Lifecycle Portal’ zijn met hoge scores beoordeeld.

Over SoftwareOne

SoftwareOne biedt diensten aan op het gebied van inkoop, software asset management, technologie-advies en clouddiensten. Ook regelt het bedrijf softwarelicenties voor klanten. Het hoofdkantoor van SoftwareOne is gevestigd in Stans (Zwitserland). Het bedrijf zegt wereldwijd 25.000 klanten te bedienen en is kanaalpartner voor softwareleveranciers als Microsoft, Adobe, Intel Security en Oracle.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-19T15:21:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.