Managed hosting door True

Wie gunt wat

Dimension Data beheert datacenters EC

 

Europese aanbesteding Europa vlaggen

De Europese Commissie heeft het raamcontract voor het beheer van zijn datacenters aan ict-dienstverlener Dimension Data gegund. De bedoeling van dit Oasis II-contract is om het dagelijks beheer van de datacenters en later ook de optimalisatie ervan uit te voeren. Concreet levert Dimension Data diensten voor computing, virtualisatie, storage, back-up en computer room infrastructuren. Het contract loopt over een periode van zeven jaar en heeft een waarde van 105 miljoen euro.

Dimension Data neemt de komende zeven jaar het management van de datacenterinfrastructuur van de Europese Commissie over. Dimension Data implementeert een innovatieve oplossing en beroept zich daarbij op zijn lange ervaring in managed services (network and security infrastructure management) voor de Europese Commissie. De ict-dienstverlener bleek in de evaluatie de enige partner met de nodige capaciteit en expertise om de gevraagde diensten te leveren.

Het contract met de Europese Commissie is goed voor 105 miljoen euro en loopt over een periode van zeven jaar. Het is het grootste enterprise services-contract ooit voor Dimension Data België en Luxemburg. De integrator wist vijf andere kandidaten achter zich te laten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5705270). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Dimension Data
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×