Solvinity wint aanbesteding webhosting Almere

Dit artikel delen:
Website

It-leverancier Solvinity blijft tot minimaal 2019 de hosting van de gemeente Almere faciliteren. Dat is de uitkomst van een Europese aanbesteding voor de hosting van onder andere Almere.nl, het intranet en de evenementen die de gemeente organiseert. Solvinity (voorheen ASP4all) en Almere zijn sinds 2006 partners.

In de nieuwe hostingovereenkomst blijft hetzelfde kwaliteitsniveau van het eerdere contract gehandhaafd tegen lagere kosten. Ook zijn vernieuwingen aanbracht in de hostinginfrastructuur. 'De omgeving is daarmee helemaal up-to-date en voldoet aan de laatste securitystandaarden', zegt Mark Jenster, hoofd van de business unit Public bij Solvinity.

In de nieuwe hostingovereenkomst bedient Solvinity circa honderd domeinnamen met achterliggende infrastructuur. Naast de website Almere.nl en het intranet, gebruikt de gemeente de hosting voor projecten als de Floriade, lokale verkiezingen en de kavelwinkel.

Aan de aanbesteding deden vijf partijen mee. Het contract met Solvinity heeft een looptijd van drie jaar met een optionele verlenging van zes maal één jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

haha, aanbesteding webhosting. Helemaal up-to-date en ze hebben ook een ssl certificaat.
Almere als early adopter.
Het is nu zaak om deze innovatie door te zetten en niet te verslappen ;-)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-24T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.