Managed hosting door True

Wie gunt wat

Erasmus MC kiest Afas voor HR-service

 

Arts

Het softwarebedrijf Afas uit Leusden implementeert het Profit-softwarepakket bij het Erasmus MC. Het ziekenhuis, met ruim dertienduizend medewerkers, zet de oplossing in om de salarisverwerking te ondersteunen en het hr-beleid te professionaliseren. De implementatie gaat per direct van start en wordt naar verwachting in januari 2017 afgerond.

Het Erasmus MC schreef een aanbesteding uit voor een nieuwe salarisverwerking-oplossing. Het wil hiermee controle krijgen over zijn salarisverwerking en een fundament leggen voor de verdere ontwikkeling van zijn strategische hr-doelstellingen. Het koos voor het Profit-softwarepakket van Afas Software.

‘Het Erasmus MC kiest bewust niet voor een maatwerk-oplossing. We zien in de gezondheidszorg een verschuiving van grote maatwerk erp-systemen naar moderne systemen als Profit’, vertelt Gerben Eversdijk, commercieel manager bij Afas Software. ‘De efficiëntie die dit oplevert geeft zorginstellingen de mogelijkheid om strategisch hr te implementeren.’

Afas kiest ervoor om de complexiteit en intelligentie van alle processen binnen één systeem te houden. ‘Het invoeren van salarisgegevens tot het aanleveren van gegevens voor derde partijen, zoals pensioenfondsen, is gewaarborgd met Afas Profit. Door de intelligentie naar één applicatie terug te brengen, krijgt Erasmus MC meer controle en regie op de payroll- en de hr-doelstellingen’, sluit Eversdijk af.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5744914). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×