Ictivity levert ICT-personeel aan Eindhoven

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Gemeente Eindhoven heeft it-dienstverlener de Ictivity Groep uit Eindhoven voor de derde keer een opdracht gegund om zo’n tien ict-specilisten te leveren. De ict’ers ondersteunen de gemeentelijke ict-afdeling bij beheersactiviteiten, projectwerkzaamheden en op de ict-servicedesk. Het contract heeft een looptijd van twee jaar en kan tweemaal worden verlengd met een jaar.

Ictivity levert al vijftien jaar ict’ers aan de gemeente Eindhoven. De afgelopen acht jaar gebeurde dit in de vorm van een aanbesteding. Deze twee voorgaande aanbestedingen hadden ieder een contractperiode van vier jaar.

De it-dienstverlener uit Eindhoven is opnieuw verkozen om ict’ers te leveren. Het gaat om gemiddeld tien ict'ers. Zij helpen de 125 ict-professionals van de gemeente Eindhoven om hun dienstverlening klant- en resultaatgerichter te maken. Dit doen zij door beheersactiviteiten op tweede en derde lijns-niveau te bieden en de ict-servicedesk te ondersteunen. Daarnaast helpen ze bij projectwerkzaamheden.

De gemeente zegt dat de zogeheten Flexpool van Ictivity een belangrijke rol speelde bij de keuze voor de Eindhovense it-dienstverlener. In die flexpool-groep zitten ict-professionals die over concrete ervaring beschikken met ict-vraagstukken binnen de lokale overheid. ‘Hierdoor wordt kennisborging gerealiseerd en is er geen sprake van inwerktijd; iets wat normaal vijf tot tien werkdagen kan kosten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Proficiat: De it-dienstverlener ICTIVITY uit Eindhoven is opnieuw verkozen om ict’ers te leveren. Het gaat om gemiddeld tien ict'ers die de 125 ict-professionals van de gemeente Eindhoven uit de brand gaan helpen..

Vraag is hoeveel van de interne `professonals` werkelijk ICT professionals zijn. Een voorzichtige inschatting zou zijn: een kleine 25 procent ICT-specialisten en voor de rest vooral generalisten..

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-26T11:48:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.