Copaco en Forza Refurbished werken samen

iphone

Distributeur Copaco Nederland en Forza Refurbished, onderdeel van de Forza Group, gaan samenwerken op het gebied van refurbished devices. Copaco gaat de distributie verzorgen van refurbished iPhones, iPads en MacBooks.

Marcel Donders, business director bij Copaco: ‘Elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en notebooks volgen elkaar op door de technologische ontwikkelingen. Tegenwoordig zijn deze apparaten van zo’n kwaliteit, dat het niet altijd noodzakelijk is om in het bezit te zijn van het nieuwste model. Hiervoor biedt Forza uitkomst met hun assortiment aan refurbished Apple-producten.’ Volgens Donders is de prijs het grote voordeel. ‘Je bespaart tot wel 60 procent op een nieuwe iPhone, iPad of MacBook en daarnaast hoeft het product niet nieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware.’

Aantrekkelijke marge

Jan-Willem van Dijk, managing partner bij Forza Refurbished: ‘Onze refurbished producten krijgen een volledig gecertificeerde data-wiping, worden schoongemaakt en krijgen een kwaliteitscheck op meer dan 22 punten. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen door originele Apple-onderdelen inclusief 24 maanden garantie met het ‘Keurmerk van de Leeuw’.’ Van Dijk voegt toe dat Forza verschillende gradaties van refurbished producten levert. Ook benadrukt hij de aantrekkelijke marge voor het verkoopkanaal. ‘Met alleen een aantrekkelijke marge ben je er natuurlijk nog niet. Daarom zijn wij zeer verheugd dat Copaco de distributie in Nederland gaat verzorgen’, besluit de managing partner.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-05T09:20:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.