Managed hosting door True

Wie gunt wat

BZK-diensten trekken IT-inhuurders aan

 

Een aantal diensten van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft na aanbestedingen nieuwe inhuurpartners geselecteerd. Beide raamovereenkomsten hebben een looptijd van maximaal vier jaar en kennen een gezamenlijke geraamde omzet van 52,5 miljoen euro. Tot de geselecteerde partijen behoren IT-Staffing, Itaq, Linkit, Ordina en de combinatie Cimsolutions/Verdonk, Klooster & Associates en SLTN IT Professionals.

Tot de diensten die in deze aanbestedingen hebben meegedaan, behoren P-Direkt, Kerndepartement, AIVD, RvIG (Rijksdienst voor identiteitsgegevens), Huurcommissie en Rijksdienst Caribisch Nederland.

IT-Staffing, Itaq en Ordina zijn alle geselecteerd als voorkeursleverancier voor zowel de dienst P-Direkt als de overige diensten. Bij P-Direkt komt daar Linkit bij. Voor de andere diensten is ook de combinatie Cimsolutions, Brunel, Verdonk, Klooster & Associates en SLTN IT Professionals geselecteerd.

Voor IT-Staffing betekent het nieuwe contract dat het als enige van de oorspronkelijke leveranciers zijn dienstverlening binnen deze onderdelen van BZK kan continueren. Het bedrijf is onderdeel van De Staffing Groep. Dit detacheringshuis genereerde in 2015 een omzet van 420 miljoen euro en is gevestigd in Nieuwegein.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5865113). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×