Green Valley helpt VRHM met digitaal werken

Partner Roxit levert veiligheidsregio omgevingsdossier

Dit artikel delen:

Na een aanbestedingsprocedure heeft Veiligheidsregio Hollands Midden (Vrhm) Green Valley geselecteerd om zijn project voor digitaal werken te ondersteunen. De veiligheidsregio wil zijn werkprocessen zoveel mogelijk digitaal gaan uitvoeren en het papier uitbannen.

Green Valley levert een suite-oplossing waarin een gepersonaliseerd sociaal intranet, e-diensten, zaakafhandeling, vergaderen en besluiten, objectregistraties en documentmanagement zijn gecombineerd. Green Valley werkt in dit proces samen met Roxit, die zijn omgevingsdossier met functionaliteit voor vergunningverlening en handhaving levert.

Bij Vrhm worden nu nog documenten op vele plaatsen opslagen en gedeeld, waardoor van hetzelfde document meerdere versies op meerdere plaatsen te vinden zijn. Het samen gelijktijdig werken aan informatie en het met beperkte middelen delen van informatie intern en extern is lastig met de huidige beschikbare voorzieningen.

Veiligheidsregio's

De veiligheidsregio wil daarom via een digitaliseringsslag over gaan op het zogeheten Platform Digitaal Werken. Hiermee wil Vrhm een verscheidenheid aan werkprocessen volledig digitaal uit te voeren. Dat is inclusief interactie en communicatie met de medewerkers (beroeps- en kantoorpersoneel en brandweervrijwilligers) en met ketenpartners, zoals gemeenten en Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de regio (Ghor).

Roxit en Green Valley werken ook samen voor de Veiligheidsregio Utrecht waarbij de bedrijven software leveren voor risicobeheersing, vergunningverlening en handhaving. Beide bedrijven opereren onder de vlag van investeerder Main Capital en werken nauw samen op de gemeentemarkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-06T09:51:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.