Managed hosting door True

Wie gunt wat

Rechtspraak kiest Comparex en Protinus IT

Na een Europese aanbesteding zijn Comparex en Protinus IT aangetrokken om de komende twee jaar de Rechtspraak te voorzien van standaardprogrammatuur en bijbehorende diensten, met uitzondering van Microsoft-software. Het contract beloopt twee jaar en kan maximaal worden verlengd met in totaal 24 maanden. De contractwaarde is zo’n acht miljoen euro per jaar.

De aanbesteding EASP2016-2 (Europese aanbesteding levering van standaardprogrammatuur & daaraan gerelateerde dienstverlening) voor de Rechtspraak is uitgevoerd door het ministerie van Veiligheid en Justitie (in het kader van het Rijkscategoriemanagement).  

De aanbesteding bestond uit twee percelen: perceel 2, genaamd ‘Levering van Standaardprogrammatuur & Dienstverlening overige Vendors + open source’, is gegund aan Protinus IT en Comparex. Deze twee partijen moeten de komende jaren in onderlinge concurrentie strijden om opdrachten voor tenminste 56 verschillende software vendors, verdeeld over zestien functiegroepen.

Perceel 1 gaat over de levering van standaardprogrammatuur & dienstverlening Microsoft plus open source toepassingen gerelateerd aan Microsoft. Daarvan is nog geen winnaars bekend. De contractwaarde hiervan bedraagt zo’n drie miljoen euro per jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5901296). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×