Dimension Data wint miljoenencontract bij EU

Europese aanbesteding Europa vlaggen

Het Europees Parlement heeft het raamcontract voor de integratie van ICT-oplossingen toegekend aan Dimension Data. De overeenkomst is zo’n 53 miljoen euro waard.

De opzet van het zogenaamde Telsis II-contract is om materiaal te voorzien en diensten te leveren voor de telecommunicatie, de infrastructuur en het netwerk van zowel het Europees Parlement als de European Data Protection Supervisor en de European Ombudsman.

Het contract heeft een waarde van 53 miljoen euro, loopt over een periode van minstens twee jaar en is verlengbaar tot maximaal vijf jaar. Dimension Data neemt met de gunning het project over van concurrent BT.

Dimension Data won begin dit jaar ook al een raamcontract voor het beheer van de datacenters van de EU (Oasis II). Dat contract loopt over zeven jaar en is 105 miljoen euro waard. Het bedrijf  is ook betrokken bij de Unified Communications-poot van de G-Cloud. Met dat project willen de Belgische overheidsdiensten en -instellingen samen hun ict-beheer beter en kostenefficiënter uitbouwen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-21T16:32:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.