Snow Software regelt SAM bij gemeente Amsterdam

Dit artikel delen:
samenwerking

De gemeente Amsterdam verlengt zijn samenwerking met ict-leverancier Snow Software. Het in Haarlem gevestigde bedrijf levert software asset management (sam)-diensten aan de gemeente en biedt hiermee ondersteuning bij het monitoren en beheren van het it-landschap.

Amsterdam werkt sinds 2011 samen met Snow Software om beter zicht te hebben op de aanwezige software en het gebruik ervan. ‘Het it-landschap van onze gemeente is altijd in beweging. Onze projectmatige manier van werken en twee grote recente reorganisaties, zorgden ervoor dat er opnieuw naar onze behoeften op het gebied van sam moest worden gekeken’, vertelt Tore Dahl Iversen, leveranciersmanager bij de gemeente.

Snow Software heeft de behoeftes opnieuw in kaart gebracht, waarna nieuwe afspraken zijn gemaakt. Dahl Iversen: ‘Er is rekening gehouden met onze toekomstvisie en de tijdelijke situaties waarin wij ons verkeren door reorganisaties. Zo is het contract bijvoorbeeld gebaseerd op het aantal fte’s. Dit kan per maand fors verschillen van tienduizend tot vijftienduizend medewerkers.’

Snow Software

Snow Software, met het hoofdkantoor in Zweden, levert software asset management (sam). Die software zorgt dat organisaties over de juiste licenties beschikken voor de software die ze gebruiken. Het bedrijf staat onder leiding van Axel Kling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-16T11:07:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.