PQR vernieuwt IT-infrastructuur Eindhoven

De gemeente Eindhoven heeft PQR opdracht gegeven een Nutanix hyperconverged it-infrastructuur te implementeren en deze nieuwe omgeving te ondersteunen. PQR is na een Europese aanbesteding uit zeven inschrijvers geselecteerd. Het gesloten contract heeft een looptijd van vier jaar en kan twee keer één jaar verlengd kan worden. Het contract heeft een waarde van 2,1 miljoen euro.

Eindhoven is met zo'n 225.000 inwoners de vijfde stad van Nederland. Informatisering & Beheer is de interne it-dienstverlener van de gemeente, die ook voormalige, inmiddels geprivatiseerde onderdelen ondersteunt. De gemeente zocht een nieuwe, it-infrastructuur waarmee zij wendbaar en flexibel al haar taken en verantwoordelijkheden kan vervullen.

Na een aanbesteding viel de keuze op PQR, dat een Nutanix-oplossing aanbood. 'PQR heeft laten zien dat wij op de Nutanix hyperconverged infrastructuur verschillende processen en werkplekken kunnen draaien. De kwaliteit van deze in de praktijk bewezen combinatie van hardware en software staat hoog aangeschreven en ook in het beheeraspect is voorzien', zegt Pierre van den Heuvel, it-programmamanager bij de gemeente Eindhoven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goede zaak en PQR is zeker geen verkeerde partij:
(Jammer natuurlijk voor de anderen)

GESLOTEN contract heeft een looptijd van vier jaar,
hopelijk staat men wel OPEN voor tussentijdse
evaluatie en/of verbeteringen? Succes after all!

MvG uit BE!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-25T08:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.