EzCompany migreert UU-sites naar Drupal-CMS

Na een Europese aanbestedingsprocedure heeft Universiteit Utrecht (UU) gekozen voor het Tilburgse webbureau ezCompany. Het bedrijf gaat samen met het online team van de universiteit aan de slag om hoofdsite uu.nl en de afzonderlijke bachelor- en mastersites verder verder te professionaliseren en uit te bouwen.

Universiteit Utrecht kiest voor doorontwikkeling op basis van het Drupal content management systeem (cms), het open source-platform dat door veel universiteiten wereldwijd gebruikt wordt. Inmiddels is de migratie van alle universiteitswebsites afgerond.

EzCompany bouwt websites op basis van open source technologie. Het team van vijfendertig online experts werkt behalve voor Universiteit Utrecht ook voor andere onderwijsinstellingen zoals Universiteit Leiden, Nyenrode en ROC Midden Nederland. Daarnaast behoren opdrachtgevers zoals Rijksoverheid, Jaguar Land Rover, Graydon, Bovemij Verzekeringen en meer dan vijftien Nederlandse gemeenten tot het klantenportfolio van ezCompany. Het bedrijf is specialist wat betreft het cms van Drupal en is gevestigd in Tilburg. 

Universiteit Utrecht is opgericht in 1636 en behoort met ruim dertigduizend studenten en meer dan zesduizend medewerkers tot de grote algemene onderzoeksuniversiteiten van Europa. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-25T11:16:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.