Managed hosting door True

Wie gunt wat

Infotheek levert Wetterskip Fryslân hardware

 

Wetterskip Fryslân gunt de Europese aanbesteding voor ruim achthonderd mobiele apparaten en het bijbehorende advies toe aan Infotheek. Die Leidse ict-leverancier levert tablets en smartphones, verzorgt het onderhoud en adviseert over mobiele apparatuur. Er is een raamovereenkomst getekend met een looptijd van drie jaar. Dit is met één jaar te verlengen. Het contract heeft een waarde van 520.000 euro.

Infotheek levert het waterschap van Friesland in totaal ruim achthonderd mobiele apparaten. Het betreft zo’n 250 iPads en 580 iPhones. Daarnaast kan het waterschap bestellingen doen in een gepersonaliseerde bestelomgeving met verschillende besturingssystemen en merken. Daarnaast verzorgt Infotheek het onderhoud aan de apparatuur en adviseert het Wetterskip Fryslân rondom de implementatie en het beheer van de nieuwe apparatuur.

Infotheek Group is opgericht in 1991. De groep bestaat uit verschillende onderdelen zoals value-added reseller Infotheek, distributeur Xeptor IT Distribution, consumentenwebshop 4Launch en Hardware as a Service (HaaS) bedrijf Flex IT Rent. Begin 2017 nam de leverancier de Britse hardwareleverancier Added Dimension en de Nederlandse Cisco-partner Global Hardware Solutions (GHS) over. Bij het bedrijf werken ruim zeshonderd medewerkers, verspreid over 21 vestigingen in Europa. De meest recente vestiging is die in de Franse hoofdstad Parijs. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6006620). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×