Centralpoint slaat slag bij Groningen en Drenthe

Winnaar

Centralpoint heeft de Europese openbare aanbesteding gewonnen voor de levering van ict-werkplek- en serverhardware bij de provincie Groningen en de Omgevingsdienst Groningen en werkplekhardware voor de provincie Drenthe. In totaal hebben de twee provincies en de dienst zo'n 1.800 werkplekken. Het contract met de Amstelveense hardwaredienstverlener heeft een looptijd van één jaar met optioneel viermaal één jaar verlenging.

De provincies Groningen en Drenthe werken nauw samen op ict-gebied, waaronder gezamenlijk contractmanagement. John Tomassen, contract en licentiemanager provincie Groningen: 'Gezamenlijk aanbesteden verhoogt niet alleen de samenwerking tussen de aanbestedende partijen - in dit geval Omgevingsdienst Groningen, provincie Drenthe en provincie Groningen - maar biedt ook meer mogelijkheden voor een 'partnerschap' met de markt. Met Centralpoint denken we een goede partner te hebben gevonden.'

Het perceel hardware bij provincie Groningen bestaat uit notebooks, tablets, thin clients, desktops, werkstations, serverapparatuur, rack mounted servers en alle overige werkplek gerelateerde hardware. Bij de provincie Drenthe gaat het om soortgelijke werkplekhardware maar wordt in dit contract geen serverapparatuur afgenomen.

Naast de levering dient ook de garantieafhandeling te worden verzorgd en wordt een webshop ingericht voor een eenvoudige en efficiënte bestelmethode. Optioneel kunnen ook logistieke diensten worden gevraagd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-11T11:42:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.