Winnaars aanbesteding CAK zijn bekend

troffee

Atos, Itaq, Sogeti, Yacht en een consortium onder leiding van Linkit hebben de Europese aanbesteding van uitvoeringsinstantie CAK gewonnen. Het gaat hierbij om perceel 1 aangaande de tijdelijke inhuur van ict-personeel op basis van een inspanningsverplichting. De opdracht heeft een geraamde waarde van veertig miljoen euro. Between en Myler zijn winnaars van perceel 2, dat bestaat uit het doorlenen van ict-deskundigen ten behoeve van tijdelijke inhuur.

Beide overeenkomsten kennen een looptijd van één jaar, met drie opties tot jaarlijks verlengen. Het winnende consortium bestaat uit Linkit, DiVetro, Bartosz, Motion10, Profource, Jdriven, Axis into ICT, IN2IT en Opdion.

Het samenwerkingsverband dat deel heeft in perceel 1 bestaat uit verschillende specialisten. Linkit is hoofdaannemer en adviseert in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement. Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en Profource in Oracle ESB-toepassingen. JDriven zorgt voor Java-developers en -architecten en Axis into ICT lost Oracle performance vraagstukken op. IN2IT is een coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de it-arbeidsmarkt. Opdion ten slotte is een expert op het gebied van Mulesoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-23T11:40:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.