Scholten Awater levert hardware gemeente Vught

Ook dienstverlening aan gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard

Dit artikel delen:
Scholten Awater

De combinatie van de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard (GRSA2) en de gemeente Vught hebben de openbare Europese aanbesteding met betrekking tot hardware gegund aan Scholten Awater. GRSA2 en de gemeente Vught zijn nieuwe klanten voor de it-dienstverlener uit Nijmegen. Het contract wordt aangegaan voor een periode van vier jaar.

Gezamenlijk beschikken de gemeenten over negenhonderd werkplekken. De opdracht bestaat uit de levering van servers, desktops, beeldschermen en mobiele devices. Daarnaast gaat Scholten Awater diensten verzorgen als cmdb-registratie, het milieuverantwoord verwerken van oude hardware en de garantieafhandeling. 


Infotheek

Afgelopen voorjaar werd bekend dat Scholten Awater ingelijfd wordt door hardwaredienstverlener Infotheek uit Leiden. Scholten Awater stond al langer op het lijstje van Infotheek-directeur Jordy Kool, zo vertelde hij aan Computable. Als de overname rond is, ontstaat een aanbieder van hardware en diensten met 850 medewerkers en vestigingen in 21 landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-25T09:49:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.