Managed hosting door True

Wie gunt wat

Fujitsu regelt kantoorautomatisering voor OM

 

Het Openbaar Ministerie (OM) en Fujitsu hebben een vijfjarig contract getekend voor het beheer van de kantoorautomatisering (ka) voor ruim zesduizend OM-medewerkers. Het Japanse ict-bedrijf neemt de plek in van Atos, die de ka-omgeving sinds 2011 verzorgde. Fujitsu zal in het kader van het nieuwe contract de komende jaren een nieuwe virtuele werkomgeving inrichten.

De looptijd van het contract bedraagt vijf jaar, waarvan een jaar als transitiefase en vier jaar voor de beheerfase met de mogelijkheid op verlenging van twee keer een jaar. Eerder deed automatiseerder Atos dit werk.

'De nieuwe virtuele omgeving die Fujitsu voor het OM gaat onderhouden, verhoogt de productiviteit en vergroot de slagkracht van de OM-medewerker. Dit faciliteren we door te zorgen dat medewerkers locatie-, tijd- en apparaat-onafhankelijk kunnen werken', zegt Bas de Reus, algemeen directeur bij Fujitsu Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6208183). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.