Managed hosting door True

Wie gunt wat

QNH Consulting beheert ict Groningen Seaports

 

Groningen Seaports gunt zijn werkplek- en systeembeheer aan QNH Consulting. Ook helpt de it-dienstverlener bij de overstap naar de Amazon Cloud. Het gaat om een raamovereenkomst met een waarde van 1,1 miljoen euro en een looptijd van vier jaar.

Groningen Seaports zocht een partij voor het beheer van werkplekken, telefonie, serverpark en netwerkbeheer en -beveiliging. Uit het aanbestedingsdocument blijkt dat er vijf inschrijvingen waren. QNH Consulting is gekozen op basis van best value procurement.

Door het uitbesteden van de ict-infrastructuur wil Groningen Seaports zich beter focussen op zijn kerntaak, Dat is het beheren en commercieel exploiteren van de haven van Delfzijl, de Eemshaven en aangrenzende industrieterreinen. Ook kiest het de overstap naar de Amazon Cloud. Dit om de ict-omgeving flexibeler, veilig en stabiel te maken. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6234971). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.