NOS kiest 3 leveranciers voor levering hardware

Aanbesteding gegund aan Misco Solutions, Aces Direct en Buyitdirect

Misco Solutions, Aces Direct en Buyitdirect gaan het komende jaar ict-hardware aan de NOS en publieke omroepen Avrotros, BNNVARA en KRO-NCRV leveren. Daarvoor hebben de partijen een raamovereenkomst met een looptijd van een jaar getekend. Het contract kan drie maal verlengd worden met één jaar. Er zijn geen financiële details bekend gemaakt.

Voor de levering van ict-hardware hebben de organisaties van de landelijke publieke omroep een niet-openbare Europese aanbesteding gehouden. Zij kozen voor deze methode om ‘met maximale transparantie de meest geschikte leveranciers te selecteren’. De NOS was opdrachtgever en penvoerder voor Avrotros, BNNVARA en KRO-NCRV.

De aanbesteding is gegund aan drie leveranciers, namelijk Misco Solutions uit Amstelveen, Aces Direct uit Tilburg en Buyitdirect uit Hoofddorp. Zij zijn verantwoordelijk voor de levering van desktop computers, monitoren, laptops, dockingstations, toetsenboren en muizen. Ook kan de publieke omroep aanvullende ict-producten afnemen, zoals servers, tablets, kabels, software, printers, harddisks, usb-sticks.

Voor bestellingen vanaf een bedrag van vijftigduizend euro wordt een minicompetitie gehouden. Bij een lager aankoopbedrag, wordt direct bij een contractant ingekocht. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-28T11:58:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.