R'dam vervangt Oracle-maatwerk door ADP Workforce

Dit artikel delen:
Rotterdam

De gemeente Rotterdam neemt per 1 januari 2018 hrm-suite ADP Workforce in gebruik. Dit cloudgebaseerde hrm-systeem vervangt een oude maatwerkoplossing van Oracle. Rotterdam en ADP gaan een samenwerking aan voor zes jaar met optie tot verlenging.

De software biedt ondersteuning voor allerlei standaardprocessen binnen hrm en bestaat uit programmatuur die medewerkers moet begeleiden in hun loopbaan en individuele prestaties. De opdracht is begin 2017 na een Europese aanbesteding aan ADP gegund.

Rotterdam kiest volgens het aanbestedingsdocument voor moderne hr-dienstverlening (e-hrm) waarmee haar medewerkers en leidinggevenden door middel van een integrale portal en zelf-servicemogelijkheden uren kunnen registreren en personeelszaken kunnen regelen. Het systeem krijgt 16.000 gebruikers.

ADP heeft een deel van zijn personeel dat bij de implementatie betrokken is tijdelijk geplaatst in het gemeentehuis van de Maasstad. Het is in de openbare aanbestedingsdocumenten niet te achterhalen wat de gemeente neertelt voor het nieuwe hrm-systeem.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-19T08:32:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.