Managed hosting door True

Waterbedrijf Oasen gaat over op Dynamics 365

Dit artikel delen:

Het Goudse drinkwaterbedrijf Oasen gaat een deel van zijn ict-landschap vernieuwen en stapt van zijn huidige Microsoft-omgeving over naar de Dynamics 365-cloudsoftware van Microsoft. Na een aanbesteding is Dynamic People geselecteerd voor de implementatie van de Dynamics 365-onderdelen die Oasen gebruikt voor zijn enterprise resource planning (erp), klantrelatiebeheer (crm: customer relationship management) en veldwerkondersteuning.

Oasen (voorheen Hydron Zuid-Holland) levert drinkwater aan zo'n 765.000 inwoners in het oosten van Zuid-Holland. Het drinkwaterbedrijf laat de financiële boekhouding, logistieke processen en het projectenbeheer onderbrengen in Dynamics 365 for Operations. Het totale klantenbestand en de processen rondom de klant worden ingericht in Dynamics 365 for Sales (crm) en de monteurs gaan werken met Dynamics 365 for Field Service.

De implementatie van de verschillende onderdelen start in januari 2018 en is uitgespreid over de komende twee jaar. Het onderhoudscontract loopt daarna nog acht jaar door. Naar verwachting gaat het eerste onderdeel in de zomer van 2018 live.

Het drinkwaterbedrijf heeft een contract met Dynamic People gesloten voor de implementatie, het onderhoud en beheer. De geraamde contractwaarde voor de eerste drie jaar is ruim twee miljoen euro. De kosten voor het gebruik van Microsoft Dynamics 365 inclusief de benodigde cloudomgeving vallen buiten de scope van de aanbesteding.

Het in Amsterdam gevestigde Dynamic People is lid van de Microsoft Enterprise Cloud Alliance en is Dynamics 365 Partner (crm en erp). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-20T10:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.