Managed hosting door True

ARP levert hardware aan TU Delft

TU Delft

Hardwaredienstverlener ARP uit Maastricht heeft de aanbesteding van de TU Delft gewonnen en gaat bij de universiteit gebruikershardware leveren. Ook verzorgt het bedrijf bijbehorende onderhoud en dienstverlening. Het gaat om een samenwerking voor vijf jaar, met een optie voor nog twee jaar.

De gebruikershardware, die is bedoeld voor personeelsleden, omvat onder andere desktops, beeldschermen, workstations en laptops, maar ook headsets en mobiele telefoons. ARP heeft daarnaast een plan gemaakt voor het opnieuw inzetten en recyclen van de producten op het moment dat ze bij de TU Delft hun levensduur hebben gehad.

ARP Nederland is gevestigd in Maastricht en levert hardware, randapparatuur, computertoebehoren, standaardkantoorsoftware, logistieke it-diensten en printerdiensten. De hardwaredienstverlener is onderdeel van de Duitse Bechtle Group. Die bestaat in Nederland naast ARP uit Bechtle direct (online reseller), BuyIT direct (webshop) en Comsoft direct (softwarelicenties).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij TU Delft

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-20T10:14:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.