Managed hosting door True

Topicus levert Somtoday aan LVO

Ict-bedrijf uit Deventer sluit 26.000 leerlingen aan op Somtoday

jongeren

Na een aanbestedingstraject heeft het Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO) gekozen voor het leerlingadministratiesysteem Somtoday, dat wordt ontwikkeld door ict-bedrijf Topicus uit Deventer. Zo’n zeventien scholen met drieduizend medewerkers en 26.000 leerlingen zullen binnenkort op Somtoday zijn aangesloten. De waarde van de opdracht is niet bekend.

De komende maanden werkt een team van Somtoday in nauwe samenwerking met medewerkers van LVO aan het invoeren van de gegevens van alle leerlingen en medewerkers in het leerlingadministratiesysteem. ‘Ons team heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het omzetten van data van Magister naar Somtoday. Die kennis kunnen we nu inzetten bij het inrichten van een omgeving voor de zeventien locaties van LVO’, aldus Erik Dikkers van Topicus.

Somtoday

Topicus is een ict-dienstverlener voor de zorg, het onderwijs en de financiële sector. In 2014 lijfde het bedrijf Simac Onderwijs in, een leverancier van softwareoplossingen voor het voortgezet onderwijs en onderdeel van Simac Techniek. In het kader van de overname nam Topicus de exploitatie en ontwikkeling van Somtoday geheel over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-25T10:02:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.