Managed hosting door True

Wie gunt wat

Switch IT Solutions beheert ict Hof van Twente

 

Switch IT Solutions gaat het systeembeheer voor de gemeente Hof van Twente verzorgen. Daarnaast gaat het projectmatige werkzaamheden aan de ict-infrastructuur uitvoeren. Hierbij gaat de ict-dienstverlener uit Enschede nauw samenwerken met de technische applicatiebeheerders van de gemeente.

Daarvoor hebben beide partijen een raamovereenkomst getekend met een waarde van 412.000 euro exclusief btw. Het contract heeft een looptijd van drie jaar, met maximaal driemaal de mogelijkheid tot een verleningen van een jaar.

Via een Europese aanbestedingsprocedure zocht Hof van Twente naar één leverancier voor het verzorgen van het systeembeheer en de aanverwante ict-beheerdienstverlening. Hiervoor konden vijf leveranciers zich inschrijven. Switch IT Solutions kwam als winnaar uit de bus.

Met deze uitbesteding wil het Hof van Twente de kwaliteit en continuïteit van het systeembeheer borgen en hiermee de beschikbaarheid van de server- en netwerkomgeving. Daarnaast kan de gemeente zich hiermee concentreren op het ondersteunen van digitale dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6364556). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.