Gemeente Utrecht kiest voor Centralpoint

De contractwaarde bedraagt ruim 1,6 miljoen euro

Dit artikel delen:
Handen schudden

Centralpoint gaat gemeente Utrecht een kleine vierduizend mobiele telefoons inclusief ondersteunende diensten leveren. De vervangingsopdracht, voortgekomen uit een Europese aanbesteding, levert de ict-leverancier ruim 1,6 miljoen euro op.

Het contract, een eerste samenwerking tussen Centralpoint en gemeente Utrecht, is gesloten voor de duur van twee jaar, met de mogelijkheid twee keer met een jaar te verlengen.

Naast mobiele telefoons levert de ict-leverancier een uitgebreid dienstenpakket met het oog op service, het beantwoorden van gebruikersvragen, garantieverlening en het waar nodig binnen vier uur leveren van een gebruiksklaar, vervangend toestel. Vierhonderd medewerkers van gemeente Utrecht ontvangen zelfs 24/7 dienstverlening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-04T14:00:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.