Ministerie I&W gunt miljoenenklus aan Caesar Groep

Dit artikel delen:

It-dienstverlener Caesar Groep uit Utrecht blijft het Omgevingsloket Online (OLO2) van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) beheren en doorontwikkelen. Daarvoor krijgt het bedrijf wederom een opdracht gegund met een waarde van twee miljoen euro en een looptijd van drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Alle provincies, gemeenten en waterschappen maken gebruik van het Omgevingsloket Online. Via deze website kunnen burgers en bedrijven een aanvraag of melding doen voor omgevingsvergunningen en watervergunningen. De overheid kan via de site de aanvragen behandelen. Ook kan met Omgevingsloket Online een vergunningscheck worden gedaan om te zien of een vergunning of melding nodig is.

Caesar Groep zegt sinds 2012 verantwoordelijk te zijn voor het beheer en de ontwikkeling van Omgevingsloket Online. De it-dienstverlener deed een continuïteitsaanbieding en krijgt deze opdracht ter waarde van twee miljoen euro gegund. De opdracht wordt uitgevoerd door Value&Result, onderdeel van Caesar Overheid. Die overheidstak is weer onderdeel van de Caesar Groep: een Utrechtse ict-dienstverlener die in 1993 is opgericht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-12T10:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.