Ordina en iQibt helpen Noord-Holland met SAP

Dit artikel delen:
Euro

Provincie Noord-Holland gaat haar financiële processen opnieuw inrichten. Hiervoor neemt de organisatie SAP Finance in gebruik. Ict-leverancier Ordina en SAP-partner iQibt starten deze klus op 1 november. De uitrol moet op 1 januari 2020 zijn gerealiseerd. De provincie verwacht met het nieuwe softwarepakket de financiële besturing en de transparantie van haar verantwoording te verbeteren.

De provincie zegt al bezig te zijn met de verbetering van de financiële procesvoering. Zo hielp Ordina in 2017 al bij de ontwikkeling van een zogeheten ‘Elektronische Projectthermometer’. Dat is een tool waarmee de provincie projecten beter bestuurt in termen van geld, tijd en risico’s. De implementatie van SAP Finance bouwt voort op deze interne verbeteringen.

iQibt (uitspraak: iekwipt) is als partner betrokken bij de implementatie van het SAP-pakket. De provincie koos de SAP-dienstverlener om zijn kennis van financiële en logistieke processen binnen provinciale organisaties, in combinatie met de benodigde kennis van het kernplatform SAP. Het bedrijf uit De Meern rondde eerder dit jaar een vergelijkbaar project af bij Provincie Overijssel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-19T11:04:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.