SLTN Inter Access vernieuwt infra gemeente Haarlem

It-dienstverlener wint Europese aanbesteding met waarde van 2 miljoen euro

Gemeentehuis Haarlem

Het Hilversumse SLTN Inter Access heeft een Europese aanbesteding gewonnen en gaat de it-infrastructuur verzorgen voor de gemeente Haarlem. De waarde van de overeenkomst is ruim twee miljoen euro. De looptijd van dit project is twee jaar met de mogelijkheid voor de gemeente om deze overeenkomst met twee keer één jaar te verlengen.

De gemeente Haarlem vernieuwt haar it-infrastructuur middels twee nieuwe datacenters - een bij de gemeente zelf en een niet nader bekend gemaakte externe locatie - met ieder een software defined datacenter (sddc) gedeelte en een end user computing (euc)-omgeving.

De opdracht betreft onder andere de levering van circa dertien servers voor sddc en acht servers voor euc per locatie met een capaciteit voor veertienhonderd tegelijkertijd actieve gebruikers. Daarnaast worden ook netwerkcomponenten voor de datacenters, storage, back-up hardware en edge-security producten geleverd. 

VMWare en HPE

SLTN installeert en configureert deze hardwarecomponenten en biedt de gemeente technisch beheer en support. De inrichting en configuratie van de datacenters vindt plaats op basis van VMWare-technologieën. SLTN biedt daarnaast oplossingen van Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Het in Hilversum gevestigde SLTN Inter Access is specialist op het gebied van architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, clouddiensten, application services en detachering. De onderneming telt ruim zevenhonderd medewerkers en claimt meer dan veertienhonderd klanten te hebben. Het bedrijf richt zich op de verticale markten onderwijs, finance, overheid en gezondheidszorg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-15T10:52:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.