Vancis beheert ict Gerrit Rietveld Academie

V.l.n.r. Judith Kroon (hoofd bedrijfsvoering Gerrit Rietveld Academie), Cees de Jong (algemeen directeur Vancis) en Pascal Pater (hoofd ict Gerrit Rietveld Academie)

Vancis is door de Gerrit Rietveld Academie geselecteerd voor het beheren van de ict. De hostingspecialist uit Amsterdam gaat het beheer voor de kunstacademie verzorgen op het vlak van werkplekken, telefonie, netwerken, servers, applicaties, printers en eerstelijns service- en helpdesk inclusief on site supportactiviteiten. Aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie studeren zo'n achthonderd studenten en geven circa tweehonderd docenten les.

Het outsourcingscontract heeft een looptijd van twee jaar met daarna de optie om vier keer met één jaar te verlengen. De omvang bedraagt naar raming ruim een half miljoen euro. In de aanbesteding brachten meerdere partijen een voorstel uit. Volgens de kunstacademie is Vancis op basis van de prijs-kwaliteitverhouding als beste geselecteerd mede door goed aan te sluiten op de uitvraag van de kunstacademie. Nu nog maakt de instelling gebruik van diverse leveranciers voor beheertaken.

'De kwaliteit van de inschrijving, de verdieping in de Rietveld als mogelijke klant, de aansluiting op onze wensen en eisen, hun relatie met het onderwijs, de versnellingsmogelijkheden tot een volwassenere ict-dienstverlening en een goede prijs heeft ons doen besluiten om voor Vancis te kiezen', aldus Pascal Pater, hoofd ict van de Gerrit Rietveld Academie.

Vancis is gespecialiseerd in de onderwijs- en onderzoeksmarkt en levert uitbestedingsdiensten aan een scala van onderwijsinstellingen in met name het middelbaar en hoger onderwijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-31T17:06:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.