Axians voert Exact in de cloud in bij EBN

Cybersecurity geld budget

Energie Beheer Nederland (EBN) heeft voor Axians gekozen als partner voor de aanschaf, implementatie en het onderhoud van de financiële software van Exact in de cloud. De overeenkomst heeft een looptijd van drie jaar, met opties tot verlenging, en een contractwaarde van bijna 1,5 miljoen euro. Het selectietraject stond onder begeleiding van sourcing- en benchmark-specialist Metri.

EBN is eigendom van de Nederlandse staat en voert een deel van het klimaat- en energiebeleid van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat uit. Het staatsbedrijf breidt de komende jaren uit vanwege de groeiende activiteiten op het gebied van duurzame energie. Om deze uitbreiding te ondersteunen, wilde EBN zijn huidige financiële systeem - eveneens van Exact - vernieuwen.

Na een aanbesteding viel de keuze op Axians met een cloudversie van het boekhoudsoftware van Exact. De it-dienstverlener vult dit aan met klantspecifieke oplossingen voor onder andere werkstroombeheer.

Pink Elephant

Recent trok EBN ook Pink Elephant aan als it-partner, maar dan voor de levering van kantoorautomatisering en infrastructuur. Metri begeleidde dit project eveneens en ook in dit geval wist de zittende de it-dienstverlener zijn contract te prolongeren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-26T11:39:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.