Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant kiest Switch

De raamovereenkomst is ondertekend door Tijs van Lieshout, algemeen directeur bij Vrmwb (rechts), en Bob Vos, algemeen directeur bij Switch.

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (Vrmwb) gunt de raamovereenkomst voor het beheren van zijn ict aan Switch It Solutions uit Enschede. Het bedrijf gaat ruim 1.800 medewerkers faciliteren met een werkplek voor tijd-, plaats- en platform-onafhankelijk werken.

Het contract heeft een looptijd van vier jaar. De opdrachtgever heeft daarna het recht de opdracht met twee keer twee jaar te verlengen. Switch It Solutions wist de aanbesteding te winnen van vier andere inschrijvers.

Tijs van Lieshout, algemeen directeur van Vrmwb: 'Door het ict-beheer over te laten aan Switch leggen we een stevige basis om informatie-gestuurd te werken. Dit is een belangrijk thema in het reageren op incidenten en rampen en het voorkomen ervan. Switch heeft met zijn aanpak laten zien dat het goed begrijpt wat de dynamiek is binnen een veiligheidsregio en overtuigde ons met een gedegen transitieplan.'

Ict-dienstverlener Switch bedient reeds meerdere veiligheidsregio’s, zoals die van Twente.

Bob Vos, algemeen directeur bij Switch: 'Een stabiel ict-fundament is niet meer weg te denken in deze sector. Onder andere om data uit te wisselen met ketenpartners. Daarbij zien we dat data steeds meer worden gebruikt om voorspellingen te doen om incidenten of rampen te voorkomen en de leefomgeving zo veilig mogelijk te houden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-26T11:25:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.