Invest-NL legt it tot 2037 neer bij Compromise Domino

Contract loopt tot 2037

akkoord gunnen

Invest-NL besteedt de inrichting en het beheer van zijn it uit aan ict-dienstverlener Compromise Domino. De samenwerking, met een duur tot en met 2037, is bekrachtigd met het ondertekenen van de raamovereenkomst.

Invest-NL is een staatsfonds in opbouw dat investeringen stimuleert op maatschappelijke terreinen waar Nederland nu nog kansen laat liggen. De definitieve opmaat van het fonds vindt naar verwachting later dit jaar plaats, na goedkeuring van de Eerste Kamer. Als directeur van het initiatief treedt oud-minister van Financiën Wouter Bos op.

Invest-NL gaat ondernemers één loket bieden voor risicokapitaal, garanties en financieringsprogramma's. Centraal hierbij staat een goede gebruikerservaring. Daarvoor moet Compromise Domino nu zorgen. De taak van de dienstverlener strekt zich onder meer uit over de terreinen van het inrichten en verzorgen van digitale-werkplekomgevingen, werkplekdiensten en servicedesks. Ook zal de Noord-Nederlandse service-integrator verantwoordelijk zijn voor de connectiviteit, online-support en het management richting derde partijen.

Jacqueline de Vries van Compromise Domino laat desgevraagd weten dat het ‘een contract een duur heeft tot 2037’. Over de contractwaarde doet ze daarentegen geen uitspraken, behalve dat ‘het een deal van enkele miljoenen betreft’.

Compromise Domino, met het hoofdkantoor in Assen en een vestiging in Leeuwarden, is onderdeel van de Vincere Groep NL en beschikt over een landelijk dekkend netwerk waarin vierhonderd medewerkers werken aan oplossingen op het gebied van it, communicatie en security. De groep zelf is actief in de sectoren overheid, onderwijs, zakelijke markt en zorg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-04T18:14:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.