SLTN levert hardware aan Radboud Universiteit

It-dienstverlener wint Europese aanbesteding met waarde van 2 miljoen euro

De Hilversumse ict-dienstverlener SLTN Inter Access (SLTN) levert de komende vier jaar servers en storage-infrastructuur aan Radboud Universiteit Nijmegen. Het bedrijf heeft namelijk de Europese aanbesteding gewonnen die de universiteit uitschreef. De raamovereenkomst gaat in op 1 september 2019 en heeft een waarde van 2 miljoen euro met een looptijd van maximaal vier jaar.

Wegens het verlopen van de bestaande raamovereenkomst met Centralpoint schreef de Radboud Universiteit een Europese openbare aanbesteding uit. De universiteit was op zoek naar een leverancier met een breed multi-vendor portfolio van server- en storage hardware. SLTN kreeg de gunning omwille van de prijs en omdat het apparatuur levert van verschillende fabrikanten zoals HPE, Dell EMC, Cisco en NetApp.

Ook biedt SLTN in samenwerking met it-recyclebedrijf Solid Circle uit Waalwijk een take-backdienst voor gegarandeerd verantwoorde recycling en (waar mogelijk) hergebruik van hardware.

Het in Hilversum gevestigde SLTN Inter Access is specialist op het gebied van architectuur, integratie- en migratieprojecten, managed services, clouddiensten, application services en detachering. De onderneming telt ruim zevenhonderd medewerkers en claimt meer dan veertienhonderd klanten te hebben. Het bedrijf richt zich op de verticale markten onderwijs, finance, overheid en gezondheidszorg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij Radboud Universiteit

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-30T09:33:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.