SLTN levert datacenterdiensten aan Wigo4it

It-leverancier wint aanbesteding van gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag

Dit artikel delen:
Pand SLTN Inter Access

Het pand van SLTN Inter Acces in Hilversum.

SLTN Inter Acces gaat de datacenterproducten en gerelateerde diensten leveren aan Wigo4it. Dit is een overheidscoöperatie die in dienst van de vier grote gemeenten Amsterdam, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag ict-oplossingen ontwikkelt. De raamovereenkomst gaat in op 15 januari volgende haar en heeft een looptijd van twee jaar met een mogelijk verlenging van maximaal een haar en negen maanden. De geschatte omvang bedraagt tussen de anderhalf en twee miljoen euro per jaar.

Het doel van de aanbesteding was de continuïteit van Wigo4it ten behoeve van de dienstverlening aan de vier grote gemeenten te waarborgen, waarbij de functionaliteit van de bestaande installed base van Wigo4it zoveel mogelijk in stand wordt gehouden. Door de aanbesteding aan SLTN te gunnen, zal de ict-dienstverlener tevens onderhoud verrichten aan bestaande it-hardware, vernieuwing en eventuele uitbreiding adviseren en implementeren.

Bij SLTN Inter Access zijn ongeveer vijfhonderd medewerkers actief. Zij doen dit vanuit het kantoor in Hilversum en op locatie bij de klant. Sommige klanten hebben ook activiteiten in andere landen, zoals in Duitsland, Engeland, Ierland en Singapore. Voor deze buitenlandse activiteiten doen zij ook een beroep op SLTN.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-15T10:59:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.